ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Επειδή έχουμε κουραστεί να γίνεται συνέχεια η τρίχα τριχιά, επειδή έχουμε βαρεθεί την μικρόνοια και τις εγωπάθειες, επειδή έχουμε βαρεθεί τα παχιά λόγια και τα αόρατα χέρια, επειδή έχουμε βαρεθεί τα συμπλέγματα και τους κομπλεξισμούς, επειδή έχουμε βαρεθεί τις ανεδαφικές επιθέσεις και τις εμμονές «περίεργων» μυαλών θέλουμε να τονίσουμε τα εξής: Η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη κατάσταση, στην οποία παίζεται το μέλλον και η ύπαρξή της! Οι εχθροί ΟΛΩΝ ΜΑΣ μάς χτυπάνε με λύσσα και ασίγαστο μίσος, την ίδια ώρα που εμείς τρώμε ο ένας τις σάρκες του άλλου. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η δύναμή μας εξανεμίζεται με αυτόν τον τρόπο. Αντί να στοχεύουμε στην στήριξη ό ένας του άλλου, προσπαθούμε εγωιστικά και με ιδιοτελή τρόπο να καπελώσουμε ή να εξαφανίσουμε τον έναν ή τον άλλο πυρήνα αντίστασης. Αυτός ο δρόμος είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ!!!

Ειδικότερα, όσον αφορά στον ΕΟΕ, με λασπολογίες και με αήθεις επιθέσεις δεν πρόκειται να πτοηθούμε. Ωστόσο, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι για τις ανήθικες και θρασύδειλες αναφορές σε άτομα που έχουν συνεργαστεί ή συνεργάζονται με τον ΕΟΕ, η αλήθεια είναι μία και πικρή (για ορισμένους)! Έχουμε κάνει αμέτρητες προσκλήσεις για συνεργασία σε όλους όσους γνωρίζουν και ενδιαφέρονται για τις κοινές αρχές και τις αξίες, τις οποίες υποτίθεται ότι θέλουν να προασπίσουν. Η ανταπόκρισή τους ήταν μηδαμινή. Πολλές φορές και το έργο τους ήταν μηδαμινό. Επομένως, επειδή εμείς στον ΕΟΕ έχουμε ως μοναδικό στόχο ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με νέους ανθρώπους που ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ενώ απορρίπτουμε ΟΣΟΥΣ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΞΟΔΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥΣ! Αν σε κάποιους δεν αρέσουν οι επιλογές μας αυτές είναι δικό τους πρόβλημα. Φυσικά, όποιος δρα κάνει λάθη και έχει παραλείψεις. Μόνον όσοι δεν κάνουν τίποτα είναι αλάνθαστοι.
Γι’ αυτό καλούμε και πάλι, όποιους από εσάς νομίζουν ότι μπορούν να συμβάλουν ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ στον κοινό αγώνα, να έρθουν και να το αποδείξουν στην πράξη! Όσοι πάλι θέλουν να συνεχίσουν να ενισχύουν το έργο των εξουσιαστών ας το κάνουν, γνωρίζοντας ότι θα μας έχουν αντιμέτωπους όταν έρθει η ώρα! Οι φαιδρότητες και τα εύκολα λόγια της κριτικής για όσους είναι έξω από τον χορό και έχουν άγνοια, ας πάψουν επιτέλους!

Υ.Γ. ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΑ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΑΣ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ. ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΜΩΣ, ΑΠΟ ΝΕΟΚΟΠΟΥΣ, ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ, ΑΠΕΙΡΟΥΣ Ή ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕ ΟΤΑΝ ΔΡΟΥΝ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΜΑΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

Υ.Γ 2. ΕΜΕΙΣ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ!

Γραφείο Τύπου ΕΟΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *