ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ 2 ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μετά την δολοφονία Φύσσα, είχαμε το βράδυ της Παρασκευής την δολοφονία 2 μελών της Χρυσής Αυγής. Ένα τρίτο άτομο παλεύει ακόμα για να κρατηθεί στην ζωή, την ώρα που διάφοροι και διάφορες (ευτυχως όχι και τόσοι πολλοί) επιχαίρουν για τον φόνο των “φασιστών”. Η φαιδρότητα και η γραφικότητα ορισμένων μας έχει γίνει πλέον συνήθεια.

Το σύστημα και τα ξένα κέντρα που δίνουν τις εντολές φαίνεται ότι επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της χώρας, την αποψίλωση του εθνικού αισθήματος και της διάθεσης για αντίσταση, την ίδια ώρα που προωθείται το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και τα νέα μέτρα κατά του φτωχού λαού. Η προσπάθεια όξυνσης της διχόνοιας είναι αυτή που αποτελεί εργαλείο του συστήματος, ενώ οι εσωτερικές διαμάχες μεταξύ των Ελλήνων αποδυναμώνουν την αντίσταση που θα έπρεπε να προβάλουμε κατά αυτών που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία και επιδιώκουν τον διαμελισμό της χώρας. Η έντονη δραστηριότητα των δυνάμεων διάσπασης του Ελληνισμού τον τελευταίο καιρό προμηνύει κακά μαντάτα για την πατρίδα.

Για εμάς όλοι οι Έλληνες είναι αδέρφια μας και ο κοινός αγώνας έναντι των συμφερόντων που πολεμούν τον Ελληνισμό και τον ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία, είναι επιτακτική ανάγκη και υποχρέωσή μας απέναντι στον Άνθρωπο και τον Έλληνα του αύριο. Τα συλλυπητήριά μας στους συγγενείς των θυμάτων αυτής της πρακτορίστικης επίθεσης! Ευχόμαστε και ελπίζουμε να μην χυθεί άλλο αίμα ελληνικό, επειδή απλά κάποιοι έτσι το θέλουν… Ή μαζί θα σωθούμε ή μαζί θα χαθούμε!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΟΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *