ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΟΕ ΚΑΙ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΔΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΙΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 30% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΖΗΤΡΟΣ!

Σας ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου του ΕΟΕ “Δια Έρευνας Μάθηση” για την φετινή χρονιά, σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και θα παραδίδονται κάθε Παρασκευή από τις 18.00 έως 21.00. Τα μαθήματα θα φιλοξενηθούν στο σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην διεύθυνση Ερμού 21 με Βενιζέλου (γωνία) , ενώ με το πέρας των μαθημάτων θα διανεμηθούν και οι αντίστοιχες βεβαιώσεις παρακολούθησης όπως και πέρυσι. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι φυσικά δωρεάν για όλους τους συμπολίτες μας. Σε σχέση με την περσινή περίοδο λειτουργίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου του ΕΟΕ θα συμπεριλαμβάνονται, επιπλέον των παραδόσεων, 45 λεπτά για άλλες δραστηριότητες, όπως π.χ. η προβολή του έργου του Οργανισμού (βίντεο, έρευνες κ.λπ.), ομιλίες εκτάκτων καλεσμένων, συζήτηση κ.α.. Μια άλλη πολύ σημαντική δυνατότητα που θα υπάρχει σε όσους δηλώσουν συμμετοχή στα μαθήματα του “Δια ‘Ερευνας Μάθηση” μέχρι και την ημερομηνία έναρξής του, θα είναι η προσφορά έκπτωσης 30% σε όλους τους τίτλους των εκδόσεων Ζήτρος, με οποιαδήποτε αγορά από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ζήτρος, στην διεύθυνση Πλάτωνος 2. Δηλώσεις συμμετοχής για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο του ΕΟΕ μπορείτε να κάνετε μέσω του επίσημού μας site, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.eoellas.org/diaereunasmathisi , καθώς και μέσω του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ερμού 45 (Πλατεία Αριστοτέλους), Θεσσαλονίκη . Το πλήρες πρόγραμμα θα δημοσιευθεί εντός των επομένων ημερών. Ελπίζουμε να αγκαλιάσετε την πρωτοβουλία μας αυτή με την παρουσία, την προσοχή και την υποστήριξή σας. Περισσότερες πληροφορίες στα 2313 022-040 και 2421 402-239. Σας ευχαριστούμε.
Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και τις εκδόσεις Ζήτρος για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία τους, στην προσπάθειά μας για την στήριξη και προώθηση του Ελληνικού Πολιτισμού και την ενίσχυση του πνεύματος καλλιέργειας, έρευνας και αλληλεγγύης που θέλουμε να εμφυσήσουμε στην ελληνική κοινωνία. Ακόμα, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους υποστηρικτές της λειτουργίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου του ΕΟΕ Αριστοτέλειο Κολλέγιο και E-Charity, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας “TV Thessaloniki” και τον ραδιοφωνικό σταθμό V FM 91.1.
Γραφείο Τύπου ΕΟΕ

Print

One thought on “ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΟΕ ΚΑΙ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΔΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΙΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 30% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΖΗΤΡΟΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *