ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η μεταπολίτευση έχει τελειώσει εδώ και 3 με 4 χρόνια. Το βίντεο με την ομολογία Μπαλτάκου στον Ηλία Κασιδιάρη επιβεβαιώνει το προφανές· ότι δηλαδή η δίωξη της Χ.Α. είναι ξεκάθαρα πολιτική. Κι αυτό γιατί πρώτον, υπήρξε εντολή από το σιωνιστικό λόμπυ των ΗΠΑ, και δεύτερον, γιατί ο κίνδυνος πολιτικής και εκλογικής γιγάντωσης της ήταν δεδομένος. Το πρώτο, άλλωστε, καταδεικνύει και η επίσκεψη προ ημερών αντιπροσωπείας της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής AJC, η οποία συναντήθηκε με κυβερνητικούς φορείς, τον Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και με τον κ. Τσίπρα. Σύμφωνα, επίσης, με καταγγελίες από τη μεριά της Χ.Α., ο κ. Μπαλτάκος συναντιέται με το σταθμάρχη της C.I.A. στην Αθήνα. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν μαρτυρίες και καταγγελίες για προσπάθειες εξαγοράς βουλευτή και εμφάνισης ψευδομαρτύρων, οι οποίοι θα κατηγορούσαν για ποινικά αδικήματα μέλη της Χ.Α..

Είναι ξεκάθαρο το πόσο βρώμικο είναι το παιχνίδι της πολιτικής, το πόσο ήσσονος σημασίας για όλους αυτούς είναι το μέλλον του ελληνικού λαού, ενώ η προδοτική συμπαιγνία των κομμάτων της δεξιάς και της αριστεράς είναι πλέον πασίδηλη. Ο επιθανάτιος ρόγχος του ελληνικού πολιτικού συστήματος, ακούγεται από χιλιόμετρα μακριά. Αν δημοσιοποιηθούν όλα αυτά που έχουν στην κατοχή τους ο ένας για τον άλλον, τότε πάρα μα πάρα πολλοί από τους περιώνυμους των καναλιών και των πολιτικών θέσεων, θα ψάχνουν διαστημόπλοιο για να διαφύγουν σε άλλο γαλαξία.

Το ξοφλημένο παιχνίδι του πολιτικού συστήματος, που καθορίζει την τύχη της χώρας βάσει εντολών του εξωτερικού, μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Κατά τη γνώμη μας, η νεολαία της χώρας θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ΑΜΕΣΑ και να αναλάβει τις τύχες της στα χέρια της. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ! ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ!

 

Γραφείο Τύπου ΕΟΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *