ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΟΕ

Ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης. Όπως σας είχαμε προϊδεάσει με προηγούμενη ανακοίνωση, αυτές είναι οι 5 τηλεοπτικές εκπομπές που θα αρχίσουν να προβάλλονται στους δέκτες σας (μέσα από το κανάλι μας στο youtube, από το web tv μας αλλά και τηλεοπτικά δίκτυα που θα ανακοινωθούν σύντομα) από αρχές Σεπτεμβρίου και θα σας συντροφεύσουν για μια ολόκληρη χρονιά.

Ζώνη Πυρός” με παρουσιαστή το Ευάγγελο Κέλμαλη. Μια εβδομαδιαία εκπομπή που θα αρχίσει να προβάλλεται στις 8 Σεπτεμβρίου και θα έχει σχέση με την επικαιρότητα, τις κοινωνικές εξελίξεις και τα γεωπολιτικά παιχνίδια που συμβαίνουν γύρω μας και πολλές φορές πίσω από την πλάτη μας. Μια εκπομπή με πυγμή, γνώμη και άποψη, όπου ακούγονται μόνο αλήθειες.

Μυθική Αναζήτηση” με παρουσιαστές τη Βασιλική Γιώβη και τον Αθανάσιο Τσιότσο. Μια εβδομαδιαία εκπομπή που θα αρχίσει να προβάλλεται στις 9 Σεπτεμβρίου και θα έχει σχέση με την Αρχαία Ελλάδα, τα ήθη και έθιμα των προγόνων μας και όλη τη γνώση και τεχνολογία που μας άφησαν σαν κληρονομιά, για να τη φυλάμε και να τη μεταδίδουμε ανά τους αιώνες. Μια εκπομπή με άρωμα Ελλάδας, ιστορίας και γνώσης.

Περιηγήσεις” με παρουσιάστρια τη Γλυκερία Παπαδοπούλου. Μια μηνιαία εκπομπή που θα αρχίσει να προβάλλεται στις 10 Σεπτεμβρίου και θα έχει σχέση με τα ταξίδια ανά την Ελλάδα γνωρίζοντας τον κάθε τόπο ξεχωριστά, την ανακάλυψη των τοπικών παραδόσεων των περιοχών αλλά και την ανάδειξη τους. Μια εκπομπή γεμάτη φύση, παράδοση και ιστορική μνήμη.

Φάκελοι Μυστηρίου” με παρουσιάστρια τη Γεύση Θεοδώρου. Μια εβδομαδιαία εκπομπή που θα αρχίσει να προβάλλεται στις 11 Σεπτεμβρίου και θα έχει σχέση με όλες τις παραφυσικές και ανεξήγητες ιστορίες που έχουν συμβεί στον κόσμο. Η Γεύση φοράει τα.. τρομακτικά της και μας εξιστορεί ιστορίες που καθηλώνουν. Μια εκπομπή που θα σας αφήσει με το.. στόμα ανοικτό.

Στα Άδυτα Της Γνώσης” με παρουσιάστρια την Εύη Τανούδη. Μια εβδομαδιαία εκπομπή που θα αρχίσει να προβάλλεται στις 12 Σεπτεμβρίου και θα έχει σχέση με την ανάδειξη ιδιαιτέρων βιβλίων της βιβλιοθήκης του ΕΟΕ “Ιούλιος Βερν” στο ευρύ κοινό, με σκοπό τη μελέτη τους . Η Εύη ανοίγει τα βιβλία και τα αρχεία της βιβλιοθήκης, για τα μάτια σας και μόνο. Μια εκπομπή, που μπορείτε να τη.. διαβάσετε.

Από σήμερα και κάθε ημέρα θα παρουσιάζεται το trailer και το poster των παραπάνων εκπομπών!

Από αυτό το Σεπτέμβριο τα ταξίδια, τα μυστήρια, η επικαιρότητα, η γνώση και η αναζήτηση, θα παίζουν μόνο στον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων. Μείνετε συντονισμένοι…

Γραφείο Τύπου ΕΟΕ