ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Ο Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων σε συνεργασία με την επίσημη διερμηνέα και ξεναγό του Ελληνικού κράτους και συνεργάτιδα κ.α. Ευγενία Κούκουρα, σας προσκαλούν για ένα ταξίδι στα κείμενα του Ομήρου.

Από 15 Σεπτεμβρίου και για κάθε Δευτέρα, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε έναν κύκλο μαθημάτων με την Ιστορικό κ.α. Ευγενία Κούκουρα, σε ιδιόκτητο χώρο των γραφείων μας (Θεσσαλονίκη)εντελώς δωρεάν.

Το θέμα των μαθημάτων θα είναι η ανάλυση της Ιλιάδας σε αρχαίο κείμενο αλλά και σε μετάφραση του Νίκου Καζαντζάκη και Ι. Θ. Κακριδή.

Συμμετοχές στην Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού Ελευθερία Χήτα στο τηλέφωνο 2313 022-040, ή στέλνοντας email με τα στοιχεία σας στο publicrelations@eoellas.org .

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Με το πέρας των μαθημάτων και σε όσους είχαν δώσει το παρόν σε αυτά, θα δωθεί βεβαίωση παρακολούθησης μαθήματος.

Υ.Γ1  Τα μαθήματα κάθε Δευτέρας θα μεταδίδονται ζωντάνα από το Web Tv του Οργανισμού σε live streaming. Θα μπορείτε επίσης εκείνη την ώρα να θέτετε και τα δικά σας ερωτήματα ζωντάνα!

Υ.Γ2 Συνεχίζουμε να κάνουμε μοναδικά πράγματα με γνώμονα την έρευνα και το καλό της χώρας. Στηρίξτε την προσπάθεια μας!

Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *