Ο ΕΟΕ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

Στα πλαίσια της πολιτικής για συνέργειες και συνεργασίες του, ο ΕΟΕ  προχωρεί σε συνεργασία με την Εγνατία Τηλεόραση όπου ανήκει στην κατηγορία των Περιφερειακών Ενημερωτικών τηλεοπτικών σταθμών. 

Κύρια χαρακτηριστικά του είναι ο περιφερειακός και κοινωνικός χαρακτήρας του προγράμματός του και καλύπτει τους νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Ημαθίας, Κιλκίς και Πιερίας στις συχνότητες  του Χορτιάτη Ch31,Φιλίπειο Ch31 και  Αριδαία Ch54.

Στην  αδιάλειπτη 24ωρη εκπομπή του αναλογικού σήματος του καναλιού από την έναρξη της λειτουργίας του το 1997, προστέθηκε και η άδεια ψηφιακής εκπομπής από τα τέλη του 2008, σηματοδοτώντας την είσοδο της Εγνατίας Τηλεόρασης στη νέα εποχή της ψηφιακής τηλεόρασης στη χώρα μας.

Η συνεργασία προβλέπει στην πραγματοποίηση συμπαραγωγών, την καθημερινή χρήση τηλεοπτικού προγράμματος του οργανισμού από το κανάλι, την οργάνωση και υλοποίηση νέων εκπομπών, την από κοινού συμμετοχή σε οποιαδήποτε εκδήλωση ή διοργάνωση καθώς και την στελέχωση της Εγνατίας Τηλεόρασης  από μέλη/συνεργάτες του ΕΟΕ, μετά από μελέτη και συμφωνία των δύο προς το κοινό συμφέρον. 

Η πορεία του ΕΟΕ μετρά ήδη 12 χρόνια στον χώρο της παραγωγής εκπομπών, ντοκιμαντέρ, οδοιπορικών καθώς επίσης πρωτοπορεί  στον τομέα της έρευνας αλλά και σε κοινωνικά θέματα που απασχολούν τον καθένα μας.

Η Εγνατία Τηλεόραση μας έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε  μια καθημερινή άμεση επαφή με το ευρύ κοινό, να γίνουμε γνωστοί σε μερίδα  πληθυσμού που δεν είναι σε θέση να μας παρακολουθεί λόγω της μη εξοικείωσης του με τη σύγχρονη τεχνολογία και με τα μέσα με τα οποία εμείς διαθέτουμε το υλικό μας.

Η συνεργασία μας αυτή, υλοποιεί έναν από τους πρωταρχικούς φετινούς μας στόχους την μεγαλύτερη διάδοση και αναγνώριση των ιδεών μας, των μηνυμάτων μας και των καινοτομιών μας σε όλους τους χώρους και τομείς που προάγουν τον πολιτισμό. Ελπίζουμε να κάνουμε πράξη των οραμάτων μας και να σταθούμε αντάξιοι του καναλιού που ήδη τόσο θερμά μας υποδέχθηκε, μας αγκάλιασε μα κυρίως αντάξιοι απέναντι στο κοινό που θα μας ακολουθήσει και στηρίξει με την εμπιστοσύνη του.

Μείνετε συντονισμένοι για τις ανακοινώσεις προβολής των προγραμμάτων! Σας ευχαριστούμε!

Γραφείο τύπου ΕΟΕ

Το δελτίο τύπου σε pdf από εδώ http://cl.ly/YEV1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *