Ο ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΨΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Με προσήλωση στον στόχο μας, με δουλειά, έρευνα και κυρίως την υποστήριξη των συνεργατών μας και των πολύτιμων μελών μας καταφέραμε να απολαύσουμε και της εμπιστοσύνης των ξενοδοχείων Καψής.

Ο όμιλος Καψής είδε το όραμα μας, εμπιστεύτηκε τον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων και αποφάσισε και αυτός με την σειρά του να στηρίξει τις προσπάθειες, που κάνουμε καθημερινά, να παρέχουμε ενημέρωση, να εξυψώνουμε τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας και κυρίως να διανθίζουμε τον πολιτισμό μας, τον μοναδικό φωτεινό πυλώνα στην εξέλιξη της ιστορίας, που έχει μείνει ανέπαφος να στηρίζει και να υμνεί το πνεύμα του ελληνισμού. Οι συνεργάτες του Οργανισμού πολλοί και διασκορπισμένοι σε όλη την Ελλάδα μα και στο εξωτερικό.

Το ίδιο και αυτοί που θα φιλοξενηθούν ως συνεντευξιαζόμενοι στον Οργανισμό. Τα ξενοδοχεία Καψής, λοιπόν στέκονται αρωγός και βοηθούν στην άμεση επαφή μας και επικοινωνία μαζι τους καθώς και την φιλοξενεία τους. Ακόμη τα ξενοδοχεία Καψής θα είναι πάντα δίπλα μας στο κομμάτι της τηλεόρασης προσφέροντας τους όμορφους χώρους τους για τις συνεντεύξεις του Οργανισμού. Η κεντρική θέση του ξενοδοχείου και το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του έπαιξε ρόλο , ώστε να μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις του, σε πρώτη φάση και το μάθημα της κυρίας Ευγενίας Κούκουρα “ανάλυση Ομήρου Ιλιάδα”, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να το παρακολουθήσει.

Ο Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνών και τα ξενοδοχεία Καψής ξεκινούν με πολλές προοπτικές την συνεργασία τους και ευελπιστούν να συνδράμουν με αυτή στον πολιτισμό της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της χώρας!

Γραφείο Τύπου

Κατεβάστε σε pdf το δελτίο τύπου από εδώ http://cl.ly/YUQu

eoe-logo

capsis_hotels_hospitality of ART logo (FULL)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *