ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ – WEB TV

Screen Shot 2015-01-28 at 00.31.00

 

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ

23:00

sta adiata tis gnosis

Στα Άδυτα Της Γνώσης” με παρουσιάστρια την Εύη Τανούδη. Μια εβδομαδιαία εκπομπή που έχει σχέση με την ανάδειξη ιδιαιτέρων βιβλίων της βιβλιοθήκης του ΕΟΕ “Ιούλιος Βερν” στο ευρύ κοινό, με σκοπό τη μελέτη τους . Η Εύη ανοίγει τα βιβλία και τα αρχεία της βιβλιοθήκης, για τα μάτια σας και μόνο. Μια εκπομπή, που μπορείτε να τη.. διαβάσετε.

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ

22:00

eoe-interviews

Από την δημοσιογραφική ομάδα του Οργανισμού βλέπουμε στις Συνεντεύξεις του ΕΟΕ ανθρώπους έτσι όπως δεν τους έχουμε ξανά δει και ακούμε ιστορίες για αυτούς που δεν είχαμε ακούσει ποτέ!

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

10:00

periigiseis3

Περιηγήσεις” με παρουσιάστρια τη Γλυκερία Παπαδοπούλου. Μια εκπομπή που έχει σχέση με τα ταξίδια ανά την Ελλάδα γνωρίζοντας τον κάθε τόπο ξεχωριστά, την ανακάλυψη των τοπικών παραδόσεων των περιοχών αλλά και την ανάδειξη τους. Μια εκπομπή γεμάτη φύση, παράδοση και ιστορική μνήμη.

21:00

zoni piros

Ζώνη Πυρός” με παρουσιαστή το Ευάγγελο Κέλμαλη. Μια εβδομαδιαία εκπομπή που έχει σχέση με την επικαιρότητα, τις κοινωνικές εξελίξεις και τα γεωπολιτικά παιχνίδια που συμβαίνουν γύρω μας και πολλές φορές πίσω από την πλάτη μας. Μια εκπομπή με πυγμή, γνώμη και άποψη, όπου ακούγονται μόνο αλήθειες.

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ

23:00

fakeloi mistiriou 2

Φάκελοι Μυστηρίου” με παρουσιάστρια τη Γεύση Θεοδώρου. Μια εβδομαδιαία εκπομπή που έχει σχέση με όλες τις παραφυσικές και ανεξήγητες ιστορίες που έχουν συμβεί στον κόσμο. Η Γεύση φοράει τα.. τρομακτικά της και μας εξιστορεί ιστορίες που καθηλώνουν. Μια εκπομπή που θα σας αφήσει με το.. στόμα ανοικτό.

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

10:00

mithiki anazitisi poster

Μυθική Αναζήτηση” με παρουσιαστές τη Βασιλική Γιώβη και τον Αθανάσιο Τσιότσο. Μια εβδομαδιαία εκπομπή που έχει σχέση με την Αρχαία Ελλάδα, τα ήθη και έθιμα των προγόνων μας και όλη τη γνώση και τεχνολογία που μας άφησαν σαν κληρονομιά, για να τη φυλάμε και να τη μεταδίδουμε ανά τους αιώνες. Μια εκπομπή με άρωμα Ελλάδας, ιστορίας και γνώσης.

Βλέπετε από εδώ EOELLAS WEB TV (Κάνουμε κλικ στις λέξεις) και Εγνατία Τηλεόραση στην συχνότητα 59 του ψηφιακού σήματος στην κεντρική Μακεδόνια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *