ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ ΜΑΘΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ #1 Ο ΧΟΝΤΡΟΣ Ο ΛΙΓΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ

Με λύπη, αλλά και με βαθειά σκέψη, παρατηρούμε, τον τελευταίο καιρό, άτομα που δεν έχουν σχέση με τον χώρο τής αληθινής «έρευνας», να καπηλεύονται «τίτλους», «παράσημα», και τό κοινό, υποκρινόμενοι τίς «αυθεντίες» στον χώρο!

Κάποια στιγμή, όλο, αυτό, το «θέατρο τού παραλόγου», πρέπει να λάβει ένα τέλος!

«Έρευνα», δεν είναι να λέμε ότι μάς «κατεβαίνει» στο κεφάλι!

«Έρευνα», δεν είναι να κάνουμε μια μετάφραση, ή, ένα «copy-paste»!

«Έρευνα», δεν είναι, κάν, να φωτογραφιζόμαστε μπροστά από μνημεία, σε κάποια εκδρομή, για να πούμε ότι κάναμε «έρευνα», στόν χώρο αυτό!

«Έρευνα», κύριοι, είναι να λιώνεις τις σόλες τών παπουτσιών σου σε μια περιοχή, ξεχασμένη απ’ τον Θεό, για να συνδέσεις, ένα στοιχείο, με κάποιο άλλο!

«Έρευνα», είναι να σε παίρνει ο ύπνος μπροστά στον υπολογιστή, ψάχνοντας πληροφορίες για να «στήσεις» ένα πλαίσιο κινήσεών σου!

«Έρευνα», είναι να μπερδεύει, το μυαλό σου, τις σελίδες τών βιβλίων, που έχουν περάσει από μέσα του, την τελευταία ώρα!

Η «έρευνα», δεν σπουδάζεται κάπου!

Απλώς, έχεις, μέσα σου, το «μικρόβιό» της, ή, δεν το έχεις!

Η «έρευνα», όμως, μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο!

Όλοι, εσείς, οι μεγάλοι «ερευνηταί» τής «ανωνυμίας», και τής «γελοιότητας», πείτε μας ένα όνομα παιδιού που έχετε βγάλει, σαν «επομένη γενιά ερευνητών»!

Άτομα, δε, που κάνουν «έρευνα», και δεν υπογράφουν με το αληθινό τους όνομα, δεν μπορεί να ονομάζονται: «ερευνητές», γιατί δεν γνωρίζουμε, όλοι εμείς, τι συμφέροντα εξυπηρετούν!

Άτομα που είναι «φιλικά προσκείμενα» σε κόμματα, και «κομματόσκυλα», δεν μπορεί να φέρουν τόν τίτλο: «ερευνητές», γιατί, απλά, πολιτική και «έρευνα», δεν πάνε μαζί!

«Έρευνα», δεν κάνεις για να διδάξεις τον κόσμο!

«Έρευνα», δεν κάνεις για να έχεις μεγάλα νούμερα, ούτε για να το «παίζεις» «παντογνώστης»!

«Έρευνα», κάνεις για να γίνεις, ΕΣΥ, πρωτίστως, καλύτερος άνθρωπος!

«Έρευνα», κάνεις για να πείς ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ εκδοχή, στην ιστορία τού κόσμου!

«Έρευνα», επίσης, κάνεις για να μεταδώσεις το «μικρόβιό» της, έστω και σε ένα παιδί, σε έναν νέο, που, η κοινωνία, τον έχει πετάξει έξω από την «μόδα», γιατί είναι «διαφορετικός»!

Και είναι «διαφορετικός», γιατί θέλει να αλλάξει, έστω και κάτι μικρό, σε όλο, αυτό, το matrix, που ζούμε!

Εμείς, ως «Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων», μέσα από τα λάθη μας (λάθη δεν κάνουν, μόνον, όσοι δεν πράττουν τίποτα!), μέσα από τους φίλους τού «Οργανισμού», και μέσα από τους 60, και πλέον, συνεργάτες, σε Θεσσαλονίκη, και Αθήνα, έχουμε βάλει ως στόχο τής υπάρξεώς μας, να «τελειώσουμε», με όποιον, νόμιμο, τρόπο, και αν χρειαστεί, με τους «τηλεπωλητές τής γνώσης», με τους καναλάρχες τής «ξεφτίλας», και με τους «τσαρλατάνους», που παρουσιάζονται ως «ερευνητές»!

Εμείς, θα σταθούμε «εμπόδιο», με όποιον τρόπο, κι’ αν χρειαστεί, για να μην καταστρέψουν, όλοι αυτοί, τις μελλοντικές γενεές «ερευνητών»!

Φτάνει, πια! Κάποια πράγματα, έχουν και τα όριά τους!

Τέλος, ως, νόμιμος, «Οργανισμός Έρευνας», δεν θα επιτρέψουμε, σε κανέναν, να αμφισβητεί την δουλειά, το μεράκι, το χτυποκάρδι, και το ξενύχτι, όλων τών παιδιών μας, που, ειδικά, εφέτος, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να έχετε, εσείς, καθημερινά, χωρίς «copy-paste», με μοναδικότητα, που μάς διακρίνει, το καλύτερο, δυνατόν, αποτέλεσμα «έρευνας», επάνω σε αρθογραφία, βίντεο, φωτογραφία, και ραδιόφωνο!

Ειδικά, δεν θα επιτρέψουμε, σε κανέναν, «τυχάρπαστο», που δεν έχει πράξει, τίποτα, στην ζωή του, γιατί, μια ζωή, ήταν «γλύφτης», και ζούσε μέσα από τις «κομπίνες», να «τα βάλει» με την, αληθινή, έννοια τής «έρευνας», και με την πηγή τής έμπνευσης, καί τής δημιουργίας!

Μέσα σε μια χώρα με μηδενικόν, πλέον, πολιτισμό, μέσα σε μια χώρα που είναι στο χείλος τής πολιτιστικής της κατάρρευσης, μέσα σε μια χώρα που έχει, για αρχηγούς της, άτομα που ετοιμαστήκαν, από παιδιά, για να κυβερνήσουν, μέσα από υποχωρήσεις, και «σκυψίματα», εμείς θα ξεκινήσουμε τον «πόλεμο», για να ξαναφέρουμε, στο μυαλό όλων μας, τό πώς είναι να φτιάχνεις «Ιστορία», μέσα από την μοναδικότητα τών πράξεών σου!

Πλέον, μπορείτε να μάς γνωρίσετε, παντού!

Πλέον, μπορείτε να μάς δείτε, παντού!

Πλέον, μπορείτε να μάς ακούσετε, παντού, και να μάς διαβάσετε, παντού!

Συστρατευθείτε μαζί μας, ως μονάδες, και όχι ως ομάδες!

Καλώς ήρθατε στό Μέλλον!

ΕΟΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *