Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 04.03.2015 ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ε.Ο.Ε. ΜΕ BARRISTER

Κάθε Τετάρτη σας περιμένουμε στις 6 και μισή το απόγευμα για να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε αλλά και να σας ενημερώνουμε κάθε φορά για το ντοκιμαντέρ που θα παρακολουθήσετε. Η Προβολή θα ξεκινάει στις 7 το απόγευμα και μετά θα ακολουθεί συζήτηση στον χώρο προβολής.
Ελπίζουμε η νέα μας συνεργασία με τον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων, να προσφέρει στους επισκέπτες του the barrister lounge cafe bookshop μία ακόμη πολιτιστική δραστηριότητα καθώς θα απολαμβάνετε τις παροχές υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 4/3
Από την Τετάρτη 04 Μαρτίου 2015 στο the barrister lounge cafe bookshop στην Φράγκων 3 απέναντι από τα Διοικητικά Δικαστήρια σε συνεργασία με τον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια ενημέρωσης, ψυχαγωγίας αλλά και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος στις 7 μ.μ. Θα προβάλουμε τα ντοκιμαντέρ που δημιουργεί ο Ε.Ο.Ελλήνων με σκοπό την διάδοση της ιστορίας αλλά και πολλών άλλων Ελληνικών Αξιών και Παραδόσεων της Πατρίδας μας.
Το πρώτο στην σειρά των προβολών μας είναι το ντοκιμαντέρ με τον τίτλο ” ΣΚΩΤΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ” και ανήκει στην σειρά των Ιστορικών ντοκιμαντέρ που έχει δημιουργήσει ο Ε.Ο.Ελλήνων. Η Διάρκεια του είναι 32 λεπτά και μετά από την συλλογή πληροφοριών και στοιχείων ο ΕΟΕ σας παρουσιάζει το εκρηκτικό ντοκιμαντέρ του -ΣΚΩΤΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΒΡΕΤΑΝΙΑ Η ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΣ-. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ….
Με την παράκληση να συμπεριλάβετε στην ενημέρωση των μέσων που εργάζεσθε και την δική μας αναφορά του πολιτιστικού δρώμενου που συνεχίζει τον προγραμματισμό του thebarrister lounge cafe bookshop στην Φράγκων 3.
Μετά την δημοσίευση παρακαλώ να μας στείλετε το link για να το δημοσιεύσουμε και εμείς, ώστε να σας ευχαριστήσουμε και δημοσίως με την αναδημοσίευση μέσα στην σελίδα μας στο facebook.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Γρηγόρης Γρηγοράς
6932467720

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *