ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – NEA ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Δ. ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ

Ο Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων (ΕΟΕ) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα Υπεύθυνη Επικοινωνίας για τη σεζόν 2015-2016. Το ρόλο της Υπεύθυνης Επικοινωνίας καθώς και τη διεύθυνση του Γραφείου Τύπου, αναλαμβάνει η ταλαντούχα δημοσιογράφος Δήμητρα Μουταφίδου.  Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό της.

Η Δήμητρα Μουταφίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995. Φοίτησε στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης όπου και σπούδασε στον τομέα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ.

Ασχολήθηκε με την δημιουργία και εκφώνηση προγράμματος στην ραδιοφωνική ζώνη «Tuesdate» του Iek Delta Radio καθώς και με τον χειρισμό κονσόλας , επιτυχημένα συνεχίστηκε και εκτός καθημερινής ζώνης  στο «XTC radio».

Διατηρούσε προσωπικό ιστολόγιο (2008-2011) και πλέον site κάτω από το όνομα “ Shoptimist” .Είναι συντάκτρια του “Groov-e.gr”  (2014 – ) ενώ παράλληλα άρθρα της έχουν φιλοξενήσει γνωστά τοπικά site όπως “seleo” και “thesspress” .Ταυτόχρονα με την έντονη απασχόληση της στο χώρο των illustrations και του web design είναι μέλος της ομάδας του τηλεοπτικού project “SKGgrams” με κύρια ειδίκευση στην φωτογράφια.

Με χόμπι τον κινηματογράφο, τις τέχνες, την συγγραφή ή οτιδήποτε παρεμφερές με την τεχνολογία, η δημοσιογραφία πάντα φάνταζε μονόδρομος.

Ο ΕΟΕ εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της.

Από την Διεύθυνση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *