ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 31/10 ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 1/11 ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 2/11 ΤΟΥ ΕΟΕ

Σάββατο 31/10 στην Εγνατία Τηλεόραση (Περιφέρεια Μακεδονίας)

Στην Ζώνη του ΕΟΕ στις 22:00

Πέρα από τα Αστέρια, παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Καμπάκης. Στο δεύτερο επεισόδιο ανακαλύπτουμε τα μυστικά του bing bang, κάνουμε μια βουτιά στο σύμπαν και μαθαίνουμε από τον κ. Αντώνη Ζαφείρη (Μέλος ΟΦΑ) τα πάντα για το χωροχρόνο! Προβολή στο Eoellas Web Tv την Τρίτη 3/11.

peraapotaasteria-01

Στην Ζώνη του ΕΟΕ στις 22:30

Πίστευε και μη, Ερεύνα! με την Γεύση Θεοδώρου. Στο δεύτερο επικό επεισόδιο… καταγράφουμε για πρώτη φορά το κάστρο της Χρυσής, μαθαίνουμε για τους γίγαντες της περιοχής, βλέπουμε με δέος το μοναστήρι του Οσίου Ιλαρίωνος και εξερευνούμε την ευρύτερη περιοχή τη ιστορικής Αλμωπίας. Μας μιλούν στην κάμερα ο Τσιρώνης Θεοδόσης, Ιστορικός και ο Ντίνος Δημήτρης, Δήμαρχος Αλμωπίας. Πιστεύεις ή δεν πιστεύεις θα το χάσεις; Προβολή στο Eoellas Web Tv την Δευτέρα 2/11.

pisteuekaimhereuna-01

Κυριακή 1/11 στο Eoellas Web Tv

Συνεντεύξεις ΕΟΕ με την Εύη Λαζάρου. Σε αυτή την συνέντευξη “ανακρίνουμε” τον μικρότερο Έλληνα συγγραφέα, τον Κωνσταντίνο Κωνσταντάρα, των εκδόσεων Ήλεκτρον και παρουσιάζει το νέο του βιβλίο για τον Καπποδίστρια.

sunenteukseis-01

Δευτέρα 2/11 στην Εγνατία Τηλεόραση (Περιφέρεια Μακεδονίας)

Στις 15:00 Πρεμιέρα

Περιηγήσεις 4 με την Μαρία Καμαρίδου. Περιηγήσεις στην Πιερία! Η μακροβιότερη εκπομπή του ΕΟΕ επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά. Ταξιδεύουμε στις όμορφες περιοχές της χώρας μας! Προβολή στο Eoellas Web Tv την Τετάρτη 4/11

perihghseis-01

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *