ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ – ΟΛΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ

Πώς μπορείς να καταλάβεις σε τι κατάσταση είναι ο πλανήτης; Πώς μπορείς να καταλάβεις σε τι κατάσταση είναι η χώρα μας; Σίγουρα όχι εάν ακούς αυτά που λένε κάποιοι που απλά μιλάνε, όπως οι πολιτικοί και βλέπεις ότι σου δείχνουν αυτοί που χρωστάνε. Δυστηχώς η χώρα αλλά και η Ευρώπη μετράει ημέρες… Ημέρες για να διαλυθεί ή απλά να συνεχίσει χωρίς ουσία.

Το χειρότερο όμως είναι ότι η “ενωμένη” και “δυνατή” Ευρώπη, χτυπάει προσοχή στην Τουρκία. Σε μια Τουρκία που αυτή την στιγμή λειτουργεί σαν δεύτερη ναζιστική Γερμανία. Σκοτώνει αδιακρίτως σε ξένο έδαφος, έχει στο έδαφος της τρομοκρατικά χτυπήματα που εξυπηρετούν την κυβέρνησή της και στέλνει τζιχαντιστές αλλά και ταλαίπωρους ανθρώπους στην χώρα μας! Όλα αυτά τα κάνει με κάποιου “τη πλάτη”. Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν μας απασχολεί, τόσο, ποια είναι η “πλάτη” της Τουρκίας. Μας απασχολεί ότι η σταθερότητα της χώρας μας έχει χάσει τον έλεγχο και είναι θέμα ωρών ή ημερών να μπλεχτούμε σε μια κατάσταση χωρίς γυρισμό.

Κανείς δεν είπε να μην προστατεύσουμε τα παιδιά και αυτούς που έχουν πραγματικά την ανάγκη μιας πολιτισμένης χώρας όπως η Ελλάδα, και όχι των χωρών της υπόλοιπης Ευρώπης που δείχνουν τον πολιτισμό τους, αλλά και κανείς δεν λέει να διαφυλάξουμε την συνοχή μας και να κρατήσουμε την κατάσταση σε όρια, πριν χαθεί και στερήσει από εμάς ζωές, σπίτια και χρήματα. Δυστηχώς η συγκεκριμένη κυβέρνηση, όποια και αν ήταν, έχει χάσει το παιχνίδι. Αλλά κυρίως έχει χάσει το πιο σημαντικό. Να μην διαμελισθεί η χώρα… Μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα ένα πράγμα. ότι όταν ακούτε πολιτικούς να λένε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει ή ότι όλα πάνε καλά σημβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Γιατί κανείς δεν έχει ασχοληθεί από τηλεκριτικούς μέχρι πολιτικούς με την βασική ουσία του ζητήματος; Τον πόλεμο στην Συρία; Γιατί όλα ξεκινάνε και τελειώνουν εκεί. Γιατί απλά εκεί ξεκινάει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, γιατί εκεί θα ξανά ξεκινήσει το τραπεζικό νέο σύστημα που θα αλλάξει τις ζωές όλων μας.

Να σου θυμίσουμε ότι εμείς σου λέγαμε για όλα αυτά που φτάνουν και έφτασαν και εσύ χλεύαζες κι έλεγες ότι είναι ακόμη μια συνωμοσία. Τώρα θα ξανά κάνει το ίδιο ή θα κοιτάξεις να σώσεις ζωές και χώρα; Είδες που σε έφτασαν όλα τα κόμματα; Είδες που σε έφτασε η “ενωμένη” Ευρώπη; Είδες που σε έφτασε η προδοσία του Όχι που έγινε Ναί; Σε έφτασαν στο σημείο να μην μπορείς να βοηθήσεις τα παιδάκια που δεν έχουν γάλα και φεύγουν από το πόλεμο. Σε έφτασαν στο σημείο να μην μπορείς να σώσεις την χώρα σου. Σε έφτασαν στο σημείο να μην έχεις δουλειά και να θέλεις να αυτοκτονήσεις. Ξύπνα επιτέλους, άσε τον τρόπο ζωής που έχεις. Ξύπνα δεν είσαι κάποιος, είσαι ο κανένας. Αλλά και ο Οδυσσέας ήταν ο κανένας και κέρδισε και ταξίδεψε και πολέμησε…

Η καταλυτική ημερομηνία είναι η 7 Μαρτίου εκεί θα αποφασίσουν εάν ζήσεις ή πεθάνεις. Είναι πλέον τόσο απλό… Αλλά να θυμάσαι αυτοί θα το αποφασίσουν, το τι θα κάνεις εσύ είναι στο χέρι σου.

ΕΟΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *