ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

Χτες, Κυριακή 21/1, ολόκληρος ο πλανήτης κατάλαβε δύο πράγματα:

 1. Οτι η Μακεδονία είναι Ελλάδα και Ελλάδα χωρίς Μακεδονία δεν υπάρχει!
 2. Οτι πλέον όλοι οι πολιτικοί ανεξαρτήτως χρώματος μας είναι άχρηστοι, μιας και το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι η διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων.

Όσον αφορά το συλλαλητήριο, ο Ερευνητικός Οργανισμός ήταν ένα από τα δύο τηλεοπτικά συνεργία που κάλυψε ολόκληρο το συλλαλητήριο, έδωσε εικόνα και ήχο και στις πέντε ηπείρους και εξαιτίας αυτού δηλώνει υπεύθυνα:

 1. Ο όγκος των Ελλήνων ξεπερνούσε τις 500.000.
 2. Υπήρχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών, από μωρά παιδιά μέχρι και ηλικιωμένοι πάνω από 90 χρονών.
 3. Υπήρχαν αποδοκιμασίες σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, βουλευτές και παρατρεχάμενους κομμάτων αλλά και έντονες αποδοκιμασίες κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, όταν κάποια στιγμή αναφέρθηκε το όνομά του.
 4. Οι διοργανωτές υπερέβαλλαν εαυτό όπως και όλοι οι εθελοντές.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου και την στάση των καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας:

 1. Θα περιμέναμε μια σοβαρότερη τοποθέτηση της κυβέρνησης μιας και αυτή που εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μόνο γέλια μας προκαλεί.
 2. Για τις δηλώσεις Πολάκη, έχουμε να δηλώσουμε ότι θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε τον συγκεκριμένο “υπουργό” όταν μάθει να μιλάει και να γράφει σωστά Ελληνικά καθώς και Αγγλικά όπως προστάζει η θέση του.
 3. Για την τοποθέτηση Μπουτάρη, αναρωτιόμαστε εάν την έκανε νυφάλιος ή υπό την επήρεια αλκοόλ που τόσο του αρέσει.
 4. Η στάση των πανελλήνιων καναλιών είναι του επιπέδου του προγράμματός τους. Δηλαδή χαμηλού επιπέδου σήριαλ, ριάλιτι που προσβάλουν την ηθική. Ήταν δηλαδή μια στάση χαμηλού επιπέδου και ανήθικη.

Όσον αφορά την στάση της ΕΡΤ:

 1. Δεν μπορούν οι περίεργες τοποθετήσεις δημοσιογράφων και διευθυντών να δικαιολογήσουν ανθρώπινα λάθη ειδικά όταν πάντα, από την έναρξη της “νέας” ΕΡΤ, είναι κατά της μιας πλευράς.
 2. Δεν μπορούν τα χρήματα του Ελληνικού λαού να δαπανώνται για αμφιβόλου ποιότητας, χιουμοριστικές ή ανεξάρτητες παραγωγές και όχι για την κάλυψη γεγονότων που απασχολούν σχεδόν όλο το έθνος.
 3. Ας προσέξουμε ιδιαίτερα την στάση της ΕΡΤ3 και περισσότερο κάποιον δημοσιογράφων και διευθυντών του συγκεκριμένου καναλιού μιας και στο κοντινό μέλλον θα μας απασχολήσουν ξανά, ελπίζουμε για τελευταία φορά.

Η επόμενη ημέρα:

 1. Ήταν η αρχή ενός πολέμου με ότι πιο σάπιο υπάρχει στην χώρα.
 2. Ήταν η πρώτη μάχη που όχι μόνο κερδίσαμε αλλά ο εχθρός το έβαλε στα πόδια.
 3. Τα ωραία μόλις ξεκίνησαν…

Από την διεύθυνση του Οργανισμού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *