ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

Έρευνα, αλήθεια, θάρρος και ένωση είναι τέσσερις λέξεις που αντιπροσωπεύουν τον Οργανισμό και είναι εντελώς αντίθετες με όλες τις πολιτικές και δημοτικές παρατάξεις. Πιστοί στην ιστορία μας αλλά και σε όλα αυτά που πρεσβεύουμε 18 χρόνια τώρα, ακολουθούμε ρητά τον πρώτο εσωτερικό κανονισμό μας, που ισχύει από το 2012: “Απαγορεύεται ρητά , κατόπιν απόφασης Δ.Σ του Οργανισμού, η συμμετοχή των συνερ- γατών μας σε οποιαδήποτε κομματική παράταξη (σαν μέλος ή σαν δημόσιος υποστηρικτής ή σαν πολιτευτής) κοινοβουλευτική ή δημοτική”.

Έτσι λοιπόν δεν θα μπούμε, ειδικά τώρα που πλησιάζουν δημοτικές αλλά ίσως και βουλευτικές εκλογές, σε κανένα παιχνίδι κέρδους και εντυπώσεων και δεν θα επιτρέψουμε κανέναν να χρησιμοποιήσει το όνομά μας για κάτι πρόσκαιρο ή για προσωπικό συμφέρον. Τα μέσα του Οργανισμού, τηλεόραση, ραδιόφωνα, περιοδικά και sites, έχουν δημιουργηθεί από αγάπη και κόπο λίγων και δεν θα προμοτάρουν μέσα από εκπομπές κανέναν και καμία που με την συμμετοχή του σε κόμματα ή δημοτικές παρατάξεις, κομματιάζει την συνείδηση του λαού.

Αντίθετα όλα τα μέσα μας είναι ανοιχτά στον υγιή διάλογο από όπου και αν ξεκινά δίνωντας βήμα σαν καλεσμένους και μόνο να εκθέσουν τις απόψεις τους και να κρίνει και ο κόσμος. Τέλος δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι: 
1. Δεν στηρίζουμε κανένα κόμμα και καμιά δημοτική παράταξη.
2. Δεν στηρίζουμε κανέναν υποψήφιο.
3. Οπουδήποτε μπλέχτηκε το όνομά μας έγινε από άγνοιά μας χωρίς την συγκαταθεσή μας.
4. Είμαστε υποστηρικτές της αλήθειας και της ιστορίας και απέναντι σε αυτούς που σιωπούν.

Τέλος θέλουμε να κλείσουμε με κάτι που μας πονά βαθιά και αληθινά. Η Θεσσαλονική μας, που έχουμε επιλέξει να την τιμούμε με την παρουσία μας και να μην κυνηγήσουμε το όνειρο της Αθήνας, έχει ανάγκη από καθαρούς ανθρώπους που δεν ήταν τα τελευταία χρόνια δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και δήμαρχοι άρα και συνυπεύθυνοι. Έχει ανάγκη από ανθρώπους που δεν σιωπούν για να κερδίσουν και άλλους ψηφοφόρους. Που μιλούν ανοιχτά, ελεύθερα και δημοκρατικά σύμφωνα με την ιστορία και την αλήθεια. Που δεν ακολουθούν ξύλινη και κομματική γλώσσα και πάνω από όλα έχουν γνώση των πραγμάτων!

Από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και όλους τους Αρχισυντάκτες των μέσων του Οργανισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *