ΔΥΟ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΞΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ EOE CHANNEL

Τέλος Σεπτεμβρίου το νέο πρόγραμμα του EOE Channel θα είναι στις οθόνες σας! Εκτός από τις εσωτερικές παραγωγές την τιμητική τους θα έχουν και ξένες, μεγάλες παραγωγές! Αναλυτικότερα δύο από αυτές:

TINY BOUNDARIES| DOCUMENTARY

Ένα ντοκιμαντέρ για τα ανθρώπινα όρια και την δύναμη της “αλλαγής”.

Σε αποκλειστική συνεργασία με τον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων και το EOE CHANNEL, ένα ταξίδι στην ανθρώπινη ψυχή σύντομα στις οθόνες σας.

Το ντοκιμαντέρ της εταιρείας παραγωγής KLCK ακολουθεί τον Λίντον, έναν Σκοτσέζο άντρα ο οποίος μετά από την επίδραση της έντονης καθημερινότητας και υπερκόπωσης αποφασίζει να επικεντρωθεί στην δική του προσωπική ελευθερία και της οικογένειάς του.

Η επαφή με την φύση και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης τον βοηθούν να αντεπεξέλθει σε τρόπους που φαντάζουν “μικροί” και “λίγοι” συγκρητικά με την άνεση του21ου αιώνα. Προκειμένου να γυρίσουν αυτήν τη σελίδα στη σύγχρονη ζωή τους, ο Λίντον και η οικογένεια του μετακομίζουν στο νησί Jura της Σκωτίας.

Ποια είναι τα πραγματικά όρια που καλούμαστε να ξεπεράσουμε σε συνθήκες απομόνωσης;Πως μπορούμε να παρέχουμε ουσιώδης και αληθινή ελευθερία στα παιδιά μας;

Πώς αντιμετωπίζουμε σε βάθος χρόνου τις επιλογές που αφορούν τις κοινωνικές μας επιλογές;

NATURE: ALL RIGHTS RESERVED

Τεχνητό πλαστικό με οικολογική συνείδηση; 

“Τεχνητό”, μία λέξη που έχει μπει μέσα στις σύγχρονες ζωές μας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Τεχνητό γρασίδι στις βεράντες, τεχνητές ταπετσαρίες με “πράσινη” και διακοσμητική όψη σε χώρους αναμονής και μικρές καθημερινές σταγόνες οικολογικής ντροπής του 21ου αιώνα. 

Το παρόν ντοκιμαντέρ εξετάζει τον ρόλο της φύσης και της προσομοίωσης της σε κάθε της μορφή. Σε ποιο βαθμό μας ευχαριστεί η αντικατάσταση της φύσης; Θα μιλάμε μόνο για επίπλαστη και συνθετική φύση στο σύντομο μέλλον;

Ένα ντοκιμαντέρ του Sebastian Mulder που θα συζητηθεί για την οπτική του κάνοντας κάθε θεατή να ανατρέξει στην δική του καθημερινότητα. Αποκλειστικά και μόνο για τον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων και το ΕΟΕ CHANNEL, σύντομα στις οθόνες σας!

Τα όρια δεν σταματούν, γιατί φέτος είμαστε μόνο στην αρχή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *