ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ

Σε μια όχι και τόσο πρωτόγνωρη κατάσταση για την έρευνα, μιας και τέτοια σενάρια ήταν και είναι η καθημερινότητα μας στην ανάλυση τους θέλουμε να σας ενημερώσουμε:
 
Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι μας, γραφεία, στούντιο και βιβλιοθήκη μας είναι κλειστά εδώ και δύο εβδομάδες για προληπτικούς λόγους.
 
Οι δημοσιογράφοι και ερευνητές μας όμως συνεχίζουν την δουλειά τους από το σπίτι του ο καθένας μέσα από το δίκτυο μας EOE Cloud γιαυτό και είναι πάντα στην διαθεσή σας μέσα από το τηλέφωνο του Οργανισμού 2313 251820 και από τα προσωπικά email του καθένα που μπορείτε να βρείτε από εδώ http://eoellas.org/eoellas
 
Όλες οι τηλεοπτικές μας και ραδιοφωνικές μας εκπομπές σε όλα τα μέσα μας που απαιτούν φυσική παρουσία δεν θα λάβουν χώρα μέχρι να περάσει όλο αυτό.
 
Οι εκπομπές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές που δεν απαιτούν φυσική παρουσία θα λαμβάνουν κανονικά χώρα και θα υπάρχει ενημέρωση για την ώρα και ημέρα προβολής στο instagram μας #eoebackstage αλλά και στην κεντρική μας σελίδα στο facebook EOE Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων.
 
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα θα υπάρχει γραπτή ενημερωτική έρευνα με επίκαιρα θέματα από τους δημοσιογράφους μας στο http://eoeresearch.org
 
Η ενημέρωση του Online Εργαστηρίου μας, EOE Lab, συνεχίζει και δεν σταματά ούτε λεπτό, νέες έρευνες, νέα βιβλία με ένα κλικ στον υπολογιστή, κινητό και tablet σας κάνοντας μια δωρεάν αίτηση στο http://eoellas.org/request στο κουτάκι Eoellas Lab.
 
Όλα τα social media μας, όλες οι σελίδες του facebook μας, όλα τα προφίλ στο instagram κλπ λαμβάνουν νέες ενημερώσεις με απλά αργό ρυθμό.
 
Οι διαγωνισμοί βιβλίων παγώνουν για λίγο αλλά τα βιβλία μας μπορείτε να αγοράστε ακόμη και τώρα μέσα από τα online καταστήμα του Πρωτοπορία και IANOS.
 
Είμαστε εδώ για αυτά που σας λέμε χρόνια, είμαστε εδώ για να βγούμε ΟΛΟΙ μας περισσότερο σοφοί μέσα από αυτό αλλά να βγούμε ΟΛΟΙ μας χωρίς απώλειες. Μένουμε σπίτι και σύντομα όπως ξαφνικά ο ιός εμφανίστηκε, έτσι ξαφνικά θα εξαφανιστεί. Είμαστε όλοι ενωμένοι και θα νικήσουμε.
 
ΕΟΕ, Dare to Explore!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *