ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΚΤΙΡΙΟ 1)

Ο Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων στεγάζεται στα γραφεία που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, Λεωφόρος Καλλιθέας 84 Αμπελόκηποι. Τα γραφεία του Οργανισμού αποτελούν ένα χώρο ελευθερίας, γνώσης, μελέτης, δημιουργίας και δημοκρατικής έκφρασης, που όμοιός του δεν υπάρχει σε καμία άλλη περιοχή της χώρας, όσον αφορά σε παρόμοιες οργανώσεις και ομάδες. Πρόκειται για έναν σύγχρονο, ζεστό και φιλόξενο χώρο, που συμπεριλαμβάνει τον εξοπλισμό που υποστηρίζει τις δραστηριότητες του Οργανισμού, την αίθουσα εργασίας με υπολογιστές και διαδίκτυο, τον χώρο υποδοχής, τα γραφεία καθώς και στον δρόμο της Οδού Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΟΕ ΙΟΥΛΙΟΣ ΒΕΡΝ (ΚΤΙΡΙΟ 1)

 Η Βιβλιοθήκη του Οργανισμού «Ιούλιος Βερν», η οποία περιέχει πάνω από 3.000 βιβλία, πάνω από 1.000 περιοδικά, πάνω από 1.000 αποκόμματα εφημερίδων, αλλά και χιλιάδες τίτλους ηλεκτρονικών βιβλίων που περιμένουν κάθε επίδοξο ερευνητή να τα μελετήσει.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ STUDIO (ΚΤΙΡΙΟ 2)

Η καρδιά του ραδιοφώνου χτυπά εδώ! Ζωντανές εκπομπές, ηχογραφήσεις spot, σπικάζ και παραγωγή ανεξάρτητων παραγωγών.

STUDIO ΜΟΝΤΑΖ (ΚΤΙΡΙΟ 1)

Στα υπερσύγχρονα studio μοντάζ χτυπά η καρδιά των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών του ΕΟΕ Channel από το 2012. Τα studio του μοντάζ μπορούν να φιλοξενήσουν και επεξεργασία ανεξάρτητων παραγωγών. Όλοι οι τεχνικοί του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων επιθυμούν να τους γνωρίσετε από κοντά τις ώρες επεξεργασίας εκπομπών για να παρακολουθήσετε τεχνικά θέματα. Σας περιμένουν !

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ STUDIO (ΚΤΙΡΙΟ 3)

Τα σύγχρονα τηλεοπτικά studio φιλοξενούν τις τηλεοπτικές παραγωγές του EOE Channel καθώς και όλων ων παραγωγών της εταιρίας του Οργανισμού History Moments. Τα τηλεοπτικα studio μπορούν να φιλοξενήσουν και ανεξάρτητες παραγωγές τηλεοπτικών εκπομπών ή ταινιών μικρού μήκους. Όλοι οι τηλεοπτικοί παραγωγοί του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων επιθυμούν να τους γνωρίσετε από κοντά. Σας περιμένουν !

Που είναι οι εγκαταστάσεις μας:


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Πως να έρθετε: 

  • Με Λεωφορείο του ΟΑΣΘ, μπροστά από τα Γραφεία μας περνά το: 34 (επιβίβαση κέντρο Θεσσαλονίκης πλατεία Αριστοτέλους)  στην στάση Καλλιθέας. Περισσότερα στο site του ΟΑΣΘ από εδώ.
  • Αν έρθετε με το αυτοκίνητό σας μπορείτε να σταθμεύσετε επί της οδού Λεωφόρου Καλλιθέας (εύκολο parking). Η είσοδος των γραφείων είναι από την οδό Καλλιθέας στον αριθμό 84.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *