ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο Πρόδρομος Κοφσανίδης γεννήθηκε το 1987 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Τα πρώτα του βήματα έγιναν στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο και εκεί τελείωσε και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Εν συνεχεία τελείωσε προπονητική ποδοσφαίρου και δουλεύει σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων το 2001. Έχει διατελέσει Υπεύθυνος Τομέα Έρευνας, Διαστήματος, Βίντεο και υπεύθυνος του Εκδοτικού Οίκου του Οργανισμού. Τα τελευταία χρόνια είναι ο "μαέστρος" του Οργανισμού μέσα από θέσεις όπως Διευθύνων Σύμβουλος και Υπεύθυνος Βίντεο και Web Tv.

Το όνομα του έχει συνδεθεί με πολλές έρευνες αλλά έχει σκηνοθετήσει και αρκετά μεγάλα ντοκιμάντερ. Το ΣΚΩΤΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Έρευνα και Σκηνοθεσία), ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ (Έρευνα), Η τριλογία 21-12-2012 (Έρευνα και Σκηνοθεσία), Ο Εμφύλιος Στα Χωριά του Γράμμου(Σκηνοθεσία και Μοντάζ) και Οι Μαχητές του Αγίου Όρους (Σκηνοθεσία και Παραγωγή) είναι κάποια από αυτά που σημάδεψαν τον χώρο της έρευνας τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα αρθογραφεί και έχει παρουσιάσει ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές. Μιλά αγγλικά και συνεχίζει να μένει, παρά την αγάπη του για το εξωτερικό, στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ